Naših prvih 60 godina – Snaga velikih ideja

Naša upečatljiva povijest započela je 25. ožujka 1961. godine osnivanjem Instituta.

Our first 60 years: The power of great ideas

Naša upečatljiva povijest započela je 25. ožujka 1961. godine osnivanjem Instituta.

Danas slavimo 60 godina primijenjenog istraživanja, stvaranja inovativnih rješenja i novih usluga. Slavimo 60 godina tradicije, znanja, inovativnosti i uspjeha.

No, također slavimo i sve nevjerojatne ljude koji su obilježili našu povijest, koji su pridonijeli i još uvijek doprinose onome što smo danas i koji nam pomažu u stvaranju boljeg sutra. Kroz sve ove godine naša najveća snaga su upravo naši suradnici koji su nas stalnim zalaganjem doveli do razine izvrsnosti u svim područjima djelovanja.

Tijekom proteklih 60 godina težili smo poslovanju prema ključnim vrijednostima na kojima je Institut utemeljen:

  • Pouzdanost – prisutna u svemu što radimo, a pomogla nam je izgraditi povjerenje kod naših partnera
  • Izvrsnost – neprestano planiramo poboljšanja i predviđamo izazove kako bi bili najbolji u našoj djelatnosti
  • Tradicija – šest desetljeća iskustva u području primijenjenih istraživanja i laboratorijskih ispitivanja temelj su stabilnosti i uspješnog budućeg poslovanja
  • Znanje – naše aktivnosti temelje se na znanju i vještinama naših zaposlenika
  • Odgovornost – svjesni smo da naše djelovanje ima utjecaj na društvo i okoliš te stoga s najvećom pažnjom brinemo o zaštiti okoliša, ljudskim pravima te zaštiti zdravlja i sigurnosti.

Ključni dio naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti jesu i bit će naši partneri. Oni su pokretač i motiv da težimo napretku. Dok slavimo ovu vrlo posebnu prigodu, želimo zahvaliti svima na podršci tijekom proteklih 60 godina.

Osvrćući se na svoju povijest, zahvalni smo i zadovoljni našim rezultatima. Radujemo se stvaranju još bolje, inovativnije i učinkovitije budućnosti zajedno s vama.

Link na pdf: https://www.koncar-institut.hr/wp-content/uploads/2021/03/KONCAR-Institut-Snaga-velikih-ideja-032021-2.pdf